L'Olímpyc Floresta fa els deures i manté la categoria

L'Olímpyc Floresta manté la categoria després de superar (5-2) el Riera de Cornellà a la darrera jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els de Xaloc Rion, amb una gran segona part i un pavelló de Can Llobet ple de gom a gom, han donat la volta al marcador i han sumat així els tres punts necessaris per jugar de nou la temporada que ve a la categoria de bronze del futbol sala estatal.

Ni els jugadors ni els aficionats han fallat a la cita marcada en el calendari com la més important de la temporada per a l'Olímpyc Floresta. Els florestans, amb la força de la seva afició, han solucionat un partit molt complicat en què tots dos equips es jugaven la permanència. Els locals s'han avançat en el minut 10 amb un gol de David Oliva, que ha aprofitat una falta lateral. Els visitants, però, han aconseguit l'empat abans d'arribar al descans per igualar una primera part molt travada on no apareixien els homes més desequilibrants de l'Olímpyc, com Albert Cardona i Fernando Echeverría.

En el segon temps, les coses s'han posat molt negres amb el segon gol d'un Riera de Cornellà que els donava la permanència i feia baixar l'Olímpyc. Els locals han reaccionat i de nou han aprofitat una pilota aturada per marcar mitjançant Fernando. Ha estat un gol que ha donat ales a l'equip i als aficionats, que han embogit quan Martí Casas ha marcat el tercer gol també en una jugada d'estratègia. Els locals han aprofitat l'embranzida per intentar assegurar la victòria i han marcat el quart i cinquè gol mitjançant Miquel Verdaguer i Dani Martí.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, creu que és un bon premi per a una temporada molt dura.

Xaloc Rion

La temporada ha estat molt dura i molt llarga. Vam començar molt malament i hem hagut de canviar-lo. En el partit també ens ha passat i hem sabut refer-nos.

Els florestans tanquen la temporada amb 43 punts, amb 12 victòries, set empats i 15 derrotes.