Manel Rion, tercer i últim fitxatge de l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Manel Rion en una imatge d'arxiu

Manel Rion en una imatge d'arxiu

Manel Rion, de 25 anys, es converteix en el tercer fitxatge de l'Olímpyc Floresta per a la temporada 2016-17. Rion se suma a Miquel Fontecha i Pau Sellarès i tanca així la plantilla per aquest curs després de les baixes d'Albert Cardona i Martí Àngel.

Manel Rion arriba a la Floresta després de jugar durant la temporada passada a la Primera Divisió anglesa amb el Birmingham i de fer-ho el juliol a la Premier Futsal de l'Índia amb el Chennai. El jugador santcugatenc és germà del fins el curs passat tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion. L'actual entrenador, Gerard Casas, el considera un bon fitxatge per ser un jugador diferent, sobretot després de la marxa d'Albert Cardona.

Gerard Casas

Té molt bon u contra u i molt gol i ens fa molta falta després de la baixa d'Albert Cardona. És un gran fitxatge perquè és diferent a tot el que tenim.


Aquest diumenge l'Olímpyc comença la pretemporada davant el Sant Sadurní mentre que la lliga s'iniciarà el 17 de setembre davant el Natació Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.