Casas (Olímpyc): 'Tenim millor equip que la temporada passada'


  • Comparteix:

Casas creu que té millor plantilla que la temporada passada

Casas creu que té millor plantilla que la temporada passada

El tècnic de l'Olímpyc Floresta de futbol sala, Gerard Casas, considera que l'equip florestà té millor plantilla aquest any que el curs passat. Casas creu que l'objectiu de l'equip és la permanència i evitar els patiments de la temporada passada. El tècnic debuta com a primer entrenador en substitució de Xaloc Rion. L'Olímpyc va salvar la categoria en l'última jornada de lliga en el grup 3 de Segona Divisió B.

L'Olímpyc debuta a la lliga davant el Natació Sabadell, un conjunt recent ascendit, però que ja ha jugat diverses temporades a Segona B en els últims anys. Casas creu que el nivell de la lliga serà més alt perquè el curs passat van descendir cinc equips i dos dels tres equips que han pujat, el Cerdanyola i l'Olleria alacantí, són molt potents i no creu que estiguin a la part baixa. Els florestans han patit les baixes d'Albert Cardona i de Martí Àngel i han fet tres incorporacions, les de Pau Sellarès, Miquel Fontecha i Manel Rion.

Tot i els canvis, el tècnic de l'Olímpyc creu que han de lluitar per la permanència i que estan preparats per patir si cal.

Gerard Casas

L'objectiu és salvar-nos com abans millor, i si hem de patir ho farem. Si al final va millor, mirarem on podem arribar. Crec que tenim millor equip que l'any passat.


L'Olímpyc estrenarà la lliga a Can Llobet dissabte de la setmana vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.