L'Olímpyc Floresta estrena l'era post-Rion contra el Natació Sabadell


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta estrena curs i entrenador

L'Olímpyc Floresta estrena curs i entrenador

L'Olímpyc Floresta inicia per primera vegada els últims anys el seu camí al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala sense Xaloc Rion a la banqueta. Aquest dissabte, a les sis de la tarda, Gerard Casas dirigirà el seu primer enfrontament com a primer entrenador dels florestans i ho farà davant el Natació Sabadell. L'Olímpyc ha patit les baixes d'Albert Cardona i Martí Àngel i ha incorporat Pau Sellarès, Miquel Fontecha i Manel Rion.

L'objectiu dels florestans passa pel mateix dels darrers cursos: obtenir la salvació com més aviat millor ja que la temporada passada aquesta fita va trigar més del desitjat per la parròquia de Can Llobet, que va veure com el seu equip havia d'esperar a l'última jornada per mantenir-se a la categoria de bronze del futbol sala estatal. Ara emprèn un nou curs en aquesta competició i ho fa amb un nou tècnic.

Gerard Cases s'estrena davant el Natació Sabadell, un recent ascendit però que ha estat un habitual a la categoria en temporades anteriors. L'equip sabadellenc va acabar l'any passat en segona posició al grup 1 de Tercera Divisió. L'entrenador s'ha mostrat confiat i satisfet amb la plantilla que ha construït aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.