El Futbol Sala Sant Cugat apel·la a la il·lusió per al debut d'aquest dissabte davant el Montcada


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat inicia un nou curs

El Futbol Sala Sant Cugat inicia un nou curs

El Futbol Sala Sant Cugat estrena una nova temporada a Tercera Divisió i ho fa amb una ferma aposta del planter i la renovació de bona part de la plantilla. Els de Jaime Martínez debuten aquest dissabte a les sis de la tarda al camp de la Montcada. L'equip vermell-i-negre va començar la pretemporada el 29 d'agost i ha perdut en els cinc partits de preparació que ha disputat, tot i que Martínez ha quedat satisfet amb el treball dels seus homes.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha vist les cares amb el Cerdanyola i La Unión, de Segona B, amb el Pallejà, de Tercera, amb el Màgic Sants, de Divisió d'Honor Catalana, i amb un equip de la Segona Divisió francesa, i no ha pogut guanyar en cap d'aquests partits de preparació. Malgrat això, l'entrenador està convençut de les possibilitats dels seus homes, sobretot a través del treball i de la il·lusió que dóna el fet que molts d'ells debuten a la categoria.

Pel que fa al primer rival, el Montcada, Jaime Martínez reconeix que és un equip complicat, que ha incorporat bons jugadors, fet que el converteix en un conjunt jove però de qualitat.

Jaime Martínez

Tot passa per poder competir davant un equip que és molt jove i molt dur. Han fitxat gent de Tercera i juvenil nacional.


El matx es disputarà al pavelló municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.