L'Olímpyc perd el primer partit de la temporada a la pista del Castelldefels

L'Olímpyc s'ha vist superat pel Castelldefels

L'Olímpyc Floresta perd (4-1) a la pista del Castelldefels i suma la primera desfeta de la temporada al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han plantat cara davant un dels conjunts que opten a l'ascens de categoria. Els de Gerard Casas rebran dissabte el Bellsport al pavelló de Can Llobet.

Els blau-i-blancs han visitat una de les pistes més complicades de la categoria i, malgrat el resultat, han estat dins el partit durant molts minuts i han estat uns gran rivals per al Castelldefels. S'han avançat els locals al final del primer temps, però només començar la segona part Miquel Verdaguer ha empatat per als florestans.

Els locals han començat a posar setge a la porteria dels florestans, que han vist com els del Baix Llobregat feien dos gols més que posaven complicat treure algun punt per als de Gerard Casas. Han començat a jugar de cinc i han encaixat el quart gol que sentenciava el matx per al Castelldefels.

Una derrota que per a l'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, reforça a l'equip per la bona imatge que han donat.

Gerard Casas

Crec que hem plantat cara malgrat la diferència de nivell que hi ha. Penso que n'hem sortit reforçats.

La setmana que ve, els de Gerard Casas reben la visita del FS Bellsport, cinquè classificat.