El Futbol Sala Sant Cugat debuta amb una contundent derrota a la pista del Montcada


  • Comparteix:

Adrià Peiró, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

Adrià Peiró, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat encaixa una dura derrota (6-1) a la primera jornada del grup 1 de Tercera Divisió a la pista del Club Futbol Sala Montcada. Els vermell-i-negres han pagat la manca d'experiència a la categoria, tenint en compte que fins a cinc jugadors de l'equip han debutat aquest dissabte a Tercera. Enric Sánchez ha estat el golejador dels de Jaime Martínez.

Tot i la contundència del resultat, el Futbol Sala Sant Cugat ha plantat cara durant tota la primera meitat, amb bones sensacions, tot i que un córner ha servit perquè els locals s'avancessin a través de Marc Cárdenas. El mateix jugador ha fet el segon abans del descans, i tot i que a la represa els de Jaime Martínez han seguit generant perill, David Ortega ha fet el tercer per al locals.

Ha estat en aquest moment quan els vermell-i-negres han perdut la concentració i, tot i que Enric Sánchez ha retallat distàncies amb el 3 a 1, Ignacio, Víctor i Bryant han marcat el quart, cinquè i sisè dels de Montcada i Reixac, per signar un triomf assequible. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat apunta a la manca d'experiència com el factor principal de la derrota.

Jaime Martínez

El fet d'anar perdent fa que tinguis més nervis, més precipitació. Intentarem treballar millor i que els jugadors agafin més confiança.


Els vermell-i-negres juguen el primer partit a casa la setmana que ve davant el Cover Premià, que ha guanyat 9 a 3 el Pineda de Mar en aquesta primera jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.