El FS Sant Cugat rep el Cover Premià de Mar per redimir-se del resultat de la primera jornada


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat torna al pav 3 de la Rambla del Celler

El Futbol Sala Sant Cugat torna al pav 3 de la Rambla del Celler

El Futbol Sala Sant Cugat s'enfronta aquest dissabte a les vuit del vespre al Cover Premià de Mar a la segona jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs esperen fer valer la condició de locals per oferir unes millors prestacions que al primer partit de la temporada, en què van caure de manera contundent contra el Montcada. Ara bé, els de Jaime Martínez reben un Premià que a la jornada inaugural va protagonitzar un dels millors resultats: va passar per sobre del Pineda de Mar 9 a 3.

Ja ho avisava Jaime Martínez a la prèvia i l'equip va patir del mal que sospitava el tècnic: la manca d'experiència del seu equip el va dur a situacions de poc control i de manca de confiança. Això va provocar que, tot i que els santcugatencs competissin de tu a tu en els primers compassos davant el Montcada, l'equip montcadenc aprofités un petit sotrac dels vermell-i-negres per aclaparar-los i deixar-los sense arguments, situació que va deixar el partit vist per a sentència.

Tot plegat va tenir lloc amb fins a cinc jugadors que tot just debutaven a la categoria el cap de setmana passat. Aquest dissabte serà el torn de l'estrena al pav 3 de la Rambla del Celler i davant un conjunt que arriba al segon cap de setmana de competició com un dels dos millors equips de la lliga a la primera jornada: un Cover Premià de Mar que va començar perdent contra el Pineda però que va tancar el matx amb un contundent 9 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.