Un Futbol Sala Sant Cugat damnificat per les baixes cau golejat a la pista de l'Isur Hermanos Sànchez


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut a la tercera jornada de competició

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut a la tercera jornada de competició

El Futbol Sala Sant Cugat perd a la pista de l'Isur Hermanos Sànchez (7-1) a la tercera jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Els de Jaime Martínez, molt damnificats per les baixes, han caigut davant un rival amb més potencial i experiència. Els vermell-i-negres no han pogut donar continuïtat a la bona feina de la setmana passada i sumen dues derrotes i un triomf.

Tot i tenir un rival complicat al davant, el FS Sant Cugat ha sortit a la pista de l'Isur Hermanos Sànchez amb un plantejament molt ofensiu. Els primers 10 minuts han estat de domini vermell-i-negre i s'han avançat en el marcador de la mà d'Àlex Quílez. Un gol d'estratègia i una bona jugada col·lectiva han permès als locals capgirar el resultat. A falta de 15 segons per al final de la primera part, el conjunt de Terrassa ha aprofitat un rebot per fer el tercer.

A la primera jugada del segon temps, els locals han tornat a veure porteria. Amb dues dianes, una abans del descans i l'altre just després, els santcugatencs han abaixat els braços i l'Isur Hermanos Sànchez ha començat a jugar a plaer. Els de Jaime Martínez, que no han pogut materialitzar les ocasions que han tingut, han vist com la diferència en el marcador s'ha eixamplat al ritme del conjunt de Terrassa, que ha acabat emportant-se el matx per 7 a 1.

El tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez, comenta que la dinàmica és positiva i lamenta les baixes importants que han tingut en el matx.

Jaime Martinez

Les sensacions són bones. Sap greu perdre però no hem d'oblidar el nostre objectiu. Quan tenim tots els efectius, som més forts


La setmana que ve, el FS Sant Cugat visita la pista del Jamones Centelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.