L'Olímpyc Floresta confia en la seva valentia per desfer-se de l'Escola Pia Sabadell a domicili


  • Comparteix:

L'Olímpyc tornarà a viure un partit d'alt nivell

L'Olímpyc tornarà a viure un partit d'alt nivell

L'Olímpyc Floresta apel·la a la valentia per desfer-se a domicili de l'Escola Pia de Sabadell, setè classificat del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans visiten els sabadallencs a les sis de la tarda i ho fan en una nova etapa d'un inici de curs dur i frenètic que l'ha dut a enfrontar-se als principals reptes de la competició. Els de Gerard Casas sumen dues derrotes consecutives, l'última davant l'actual líder, el Catgas Santa Coloma B.

Els florestans estan sent pacients i són conscients que, en aquestes cinc primeres jornades, sumar qualsevol dels 15 punts en joc era tot un mèrit. Per ara, n'han acumulat quatre, que els ha valgut per ser quart per la cua després de veure's les cares amb tots els favorits a acabar a la part alta de la classificació. Tot i haver perdut potencial respecte anys anteriors, l'Escola Pia segueix tenint entitat i el tècnic de l'Olímpyc, Gerard Casas, considera el seu feu un dels més complicats a conquerir.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.