L'Olímpyc Floresta motiva els seus aficionats a votar per la proposta de climatitzar Can Llobet


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta fa una crida als seus aficionats perquè votin per la proposta de climatitzar la Zona Esportiva Municipal en què es troba el Pavelló de Can Llobet, una de les finalistes als pressupostos participatius de 2016. L'entitat ha demanat aquest suport durant la presentació dels equips per a la temporada 2016/17, que s'ha celebrat aquest divendres amb la desfilada de les plantilles i ha estat amenitzat pel grup de 'cheerleaders' BCN Cheer.

L'Olímpyc ha donat el tret de sortida institucional a la seva 38a temporada d'existència i ho ha fet amb doble missatge: mantenir l'exigència i excel·lència esportiva sense deixar de ser un club de barri i unir forces per dur a terme la principal millora en l'equipament que utilitza: fer front a les baixes temperatures de Can Llobet mitjançant la climatització del pavelló, a través de l'aïllament de l'edifici i la instal·lació d'una caldera alimentada amb biomassa.

El club ha dut a terme aquesta iniciativa als pressupostos participatius, dels quals n'ha quedat entre els 25 finalistes en la categoria de propostes grans. Així, durant la presentació de l'actual temporada s'ha recordat a tots els presents que fins el 6 de novembre es pot votar per a l'opció florestana. El president del club, Angel Ruiz, ha animat als presents a fer-ho.

Angel Ruiz

Hem presentat un projecte que ha arribat a la part final dels pressupostos participatius de Sant Cugat. Avui fa fresqueta, esperem que la gent s'animi a votar-lo.


Pel que fa a la presentació, els prop de 140 jugadors que formaran part aquesta temporada de l'Olímpyc han desfilat pel parquet de Can Llobet davant familiars i aficionats, en una cita en què s'ha sortejat una samarreta de l'Inter Movistar, equip de la Lliga Nacional de Futbol Sala, i ha estat amenitzada per dos exercicis del grup BCN Cheer. Abans que sortissin els equips, el club ha organitzat partidets entre jugadors del planter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.