El Futbol Sala Sant Cugat supera amb contundència el Sant Joan de Vilassar

El Futbol Sala Sant Cugat derrota amb claredat (7-2) el Sant Joan de Vilassar en la sisena jornada del grup 1 de Tercera Divisió de futbol sala. Els de Jaime Martínez han mantingut el rigor defensiu i han sabut aprofitar les ocasions per sentenciar el matx a la segona meitat. És la tercera victòria dels santcugatencs, que se situen a la novena posició amb nou punts.

La primera meitat ha començat amb domini de la possessió del Sant Joan de Vilassar, que s'ha avançat ben aviat al marcador amb un gol de Carlos Castro. El Sant Cugat ha mantingut el cap fred i al cap de pocs minuts ha aconseguit la igualada mitjançant Adrià Peiró. A la primera part. el partit ha estat força travat, amb interrupcions i faltes que no permetien a cap dels dos equips fer un joc gaire elaborat. Tot i això, els santcugatencs li han donat la volta al marcador amb un gol de Guillem Pros poc abans del descans.

A la segona meitat, el Futbol Sala Sant Cugat ha sortit a la pista amb la tranquil·litat de tenir el resultat a favor, i s'ha trobat amb un altre gol de Guillem Pros, un de Josep Puig i un més d'Enric Sánchez. Sense tenir gaire continuïtat en el joc, els de Jaime Martínez han estat efectius de cara a porteria i han situat el 5-1 al marcador en tot just 10 minuts del segon temps.

En aquest moment, els vilassarencs han introduït el porter jugador i han aconseguit retallar distàncies a set minuts pel final gràcies a Adrián Miguel. Els vermell-i-negres no s'han posat nerviosos i han aprofitat els desajustos defensius del conjunt visitant per sentenciar el matx amb gols de Jesús Manchado i Bernat Batllori. Al final, ha estat una victòria convincent per a un equip que s'ha mostrat força irregular fins ara però que ja suma tres victòries i se situa a la zona còmoda de la classificació. El tècnic dels santcugatencs, Jaime Martínez, valora la importància de sumar els tres punts.

Jaime Martínez

Patirem i lluitarem cada partit, estem tots els equips molt igualats. Nosaltres anem guanyant partits i si el resultat és ampli et satisfà més, però l'important són els tres punts.

El Futbol Sala Sant Cugat visita dissabte que ve la pista del Futsal Lliçà d'Amunt, cinquè amb tres punts més.