El Futbol Sala Sant Cugat perd a la pista del Futsal Mataró en un final de partit boig

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut després de tres jornades sense fer-ho

Futbol Sala

Publicat el 4/des/16 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat veu aturada la seva bona ratxa de resultats al grup 1 de Tercera Divisió després de perdre (7-6) a la pista del segon classificat, el Futsal Mataró, en un partit marcat per uns últims minuts trepidants. Els santcugatencs guanyaven per la mínima a manca de sis minuts per al final, i després d'un reguitzell de gols de tots dos equips han acabat encaixant la diana que deixava el triomf a Mataró als últims instants. GuilleM Pros ha anotat quatre dels gols vermell-i-negres.

Jaime Martínez ha acabat amb una sensació agra aquesta jornada, tot i mostrar una gran satisfacció pel joc del seu conjunt. De fet, ha definit el partit dels seus homes com una 'lliçó d'equip', en un ajustat matx a la pista del segon, el Futsal Mataró, i que, en cas de victòria, l'hagués empatat a punts amb els mataronins. Pros ha obert ràpid la llauna amb el primer al minut 1, i no ha estat fins al quart d'hora de joc que Oriol López ha empatat per als locals.

La tònica s'ha repetit als dos següents parcials: Bernat Batllori ha fet el 1 a 2 abans del descans i ja a la represa Pol Novo ha empatat, i de nou s'han avançat els de Martínez ha través d'Enric Sánchez i, també de nou, han empatat els locals per mitjà d'Oriol López. En els cinc següents minuts, però, Pros ha tret a relluir la seva bona punteria i ha anotat dos gols per donar marge als vermell-i-negres. Això ha obligat els de Mataró a jugar de cinc, estratègia que els ha sortit rodona.

Els locals han tret molt bon rendiment d'aquesta tàctica i han capgirat el marcador: els gols d'Alejandro Medina i Oriol López, aquest darrer per partida doble i fent el tercer i quart del seu compte particular, han situat el 6 a 5. De nou Pros ha col·locat la igualada, i quan faltava menys d'un minut Miguel Ángel Rodríguez ha fet el gol del triomf del Futsal Mataró. Tot i que els santcugatencs encara han tingut dues ocasions per empatar, la victòria ha acabat caient del bàndol local.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lamenta el resultat però felicita el treball dels seus jugadors.

Jaime Martínez

Te'n vas decebut, però molt satisfet. Al final ens ha perdjudicat que el partit fos massa lent, però sí vull dir que l'equip està fent un esforç extraordinari.

Els santcugatencs trenquen una ratxa de tres victòries seguides i tanquen la jornada setens amb 18 punts. El proper partit del Futbol Sala Sant Cugat serà el dissabte 17 de desembre a casa contra el Montsant.