L'Olímpyc Floresta avança el partit davant el Barceloneta a aquest divendres


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta s'enfrontarà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre al Barceloneta, després que l'equip florestà hagi avançat aquest matx corresponent a la tretzena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els de la Floresta provaran d'allargar la ratxa de dues victòries consecutives que l'ha dut a tenir quatre punts de marge respecte el descens. Precisament, el Barceloneta, tretzè amb 10 punts, es troba en la lluita per evitar les places perilloses.

Els de Gerard Casas viuen un dels moments més dolços de la temporada. Per primera vegada han estat capaços d'encadenar dos triomfs seguits, fet que els ha permès respirar una mica més tranquils respecte les places calentes. Aquesta jornada és propícia per seguir ampliant aquest coixí: l'equip juga a casa, amb el suport de Can Llobet, i ho fa contra un Barceloneta que és quatre punts per darrere.

En cas de triomf, els de la Floresta podrien arribar a empatar a punts amb el vuitè, el Cerdanyola, l'últim conjunt que els va guanyar fa ara tres jornades. L'Olímpyc farà bé de mantenir els registres anotadors recents. Ha marcat cinc gols en cada un dels dos últims partits, però ha de millorar les prestacions en defensa: n'ha rebut 18 en les quatre últimes jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.