El futbol sala santcugatenc somriu i s'omple d'ambició de cara al 2017


  • Comparteix:

L'Olímpyc ha guanyat a tots els rivals directes que han passat per Can Llobet

L'Olímpyc ha guanyat a tots els rivals directes que han passat per Can Llobet

El futbol sala santcugatenc està d'enhorabona i viu un moment dolç d'aquesta temporada. L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat, que van començar amb molt dubtes, han signat una ratxa de triomfs balsàmica per arribar a l'aturada nadalenca amb bones sensacions. Els florestans han de mantenir la línia per assolir amb comoditat la permanència, mentre que els vermell-i-negres han de millorar les actuacions a domicili per apropar-se a la zona capdavantera.

Olímpyc Floresta
Després d'un inici difícil contra els equips més forts del grup 3 de Segona B, els florestans s'han acabat alliberant amb una ratxa de victòries que els ha permès agafar aire i situar-se a la zona tranquil·la de la taula. El conjunt florestà s'ha desfet dels últims quatre adversaris amb solvència, tots ells rivals directes, i fins i tot va regalar una remuntada èpica als seus aficionats per Nadal davant el Sala 5 Martorell. L'equip de Casas arriba a l'equador del curs en el millor moment i es troba en el camí a seguir de cara a l'objectiu de la temporada, la permanència.

Futbol Sala Sant Cugat
Els vermell-i-negres van signar un inici de temporada intermitent, intercalant victòria i derrota fins a la setena jornada. El punt d'inflexió va ser el partit davant el Canet, líder que fins aleshores només coneixia la victòria i que va caure a la pista santcugatenca. Després d'aquest triomf, l'equip va signar la seva millor ratxa amb tres victòries consecutives, que el va permetre escapar de la zona perillosa de la taula. Ara bé, les dues últimes jornades abans de l'aturada nadalenca van acabar amb desfeta pels santcugatencs. L'equip de Martínez, però, segueix a la zona segura de la taula. Fins i tot podria apropar-se al capdavant si millora el rendiment lluny de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.