L'AE Les Corts s'erigeix com el dominador del primer Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala


  • Comparteix:

L'AE Les Corts demostra la seva fortalesa en el primer Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel FS Sant Cugat, després de proclamar-se campió a les categories juvenil i infantil. Pel que fa a la resta de classificacions, el CN Sabadell ha guanyat en categoria cadet, el Manent Santa Coloma en alevins i el Catgas Santa Coloma ha estat el vencedor dels benjamins. A més, el torneig ha col·laborat amb l'ONG Esport Solidari Internacional per recollir material esportiu en desús.

Més enllà dels vencedors, el conjunt Futsal Rivas Madrid ha estat un dels equips amb més protagonisme de la competició. L'equip madrileny ha arribat a la final en categoria juvenil, cadet i infantil però en totes s'ha estavellat contra el guanyador i no ha pogut alçar cap copa.

Pel que fa a l'equip local, el Futbol Sala Sant Cugat, ha participat en totes les categories, però no s'ha proclamat campió en cap d'elles. La classificació de més mèrit ha estat la tercera plaça aconseguida pels alevins. El president de l'entitat, Jordi Palau, ha remarcat que la intenció del club és donar continuïtat al torneig.

Jordi Palau

Un dels objectius del torneig és promocionar el futbol sala perquè sigui un esport significant com els altres. Amb activitats com aquesta creiem que Sant Cugat gaudeix.


La primera entrega d'un Torneig Internacional ha aplegat prop de 500 nens i 12 clubs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.