Un Olímpyc Floresta ple d'ambició retorna a la competició amb la visita a la pista del Manresa


  • Comparteix:

Fernando Echevarría, capità i un dels líders de l'equip

Fernando Echevarría, capità i un dels líders de l'equip

L'Olímpyc Floresta visita la pista del Manresa aquest dissabte a un quart de set de la tarda a la quinzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans van signar un gran final d'any després d'encadenar quatre triomfs consecutius i ara s'omplen d'ambició per engreixar la ratxa lluny de Can Llobet. El conjunt dirigit per Gerard Casas és setè amb 20 punts perseguit pel mateix Manresa, que en té 19.

L'Olímpyc Floresta farà les primeres passes aquest 2017 amb l'objectiu d'assolir la permanència com més aviat millor. La ratxa positiva de resultats, però, ha catapultat els florestans, que ara es troben a la part mitja de la taula i tenen un marge d'error molt gran. Ara bé, els homes de Casas no són dels que es conformen i estrenen l'any amb la convicció de continuar fent mèrits per ampliar el moment dolç que estan vivint.

El Manresa rep els florestans en una dinàmica similar. Després d'un inici complicat amb vuit jornades sense conèixer la victòria, els manresans van trencar amb la llosa gràcies a una ratxa de cinc victòries seguides. L'últim partit abans de l'aturada, però, va acabar amb desfeta i l'equip del Bages es troba a només un punt dels de Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.