El Futbol Sala Sant Cugat espera retallar distàncies respecte el quart, el Fundació Esportiva Grama


  • Comparteix:

Imatge d'un partit a casa d'aquesta temporada

Imatge d'un partit a casa d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat visita aquest diumenge a dos quarts de vuit de la tarda la Fundació Esportiva Grama, quarta classificada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs, setens, esperen reduir la distància de set punts que separa tots dos equips, tot i que s'enfronten a un sòlid conjunt que ha guanyat nou dels últims 11 partits. Serà el segon desplaçament seguit dels vermell-i-negres, després del triomf a domicili davant el Pineda de Mar en l'estrena al 2017.

Tot i que l'equip seguirà sense poder comptar amb el seu màxim golejador, Enric Sánchez, el Futbol Sala Sant Cugat espera mantenir l'efectivitat golejadora mostrada el cap de setmana passat i obtenir un triomf de prestigi que suposi d'una vegada per totes l'inici de la regularitat en resultats. Fins ara, els santcugatencs només han pogut encadenar una ratxa de tres victòries seguides, entre la jornada 8 i la 10.

En canvi, el rival està pagant una complicada fase inicial de temporada que es va traduir en dues derrotes en els dos primers partits. Des de llavors, els colomencs s'han erigit com el millor equip de la categoria, cedint només una derrota, això sí, a casa i davant el cinquè, el Vacarisses. En cas d'obtenir el triomf, els vermell-i-negres s'aproparan a només quatre punts de la Fundació Esportiva Grama quan falti una jornada per al final de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.