L'Olímpyc Floresta cau a la pista de l'Hospitalet Bellsport i ja encadena quatre derrotes seguides

Els florestans no aixequen cap des que va començar el 2107

Futbol Sala

Publicat el 4/feb/17 per Oriol Petit

L'Olímpyc Floresta perd (6-2) a la pista de l'Hospitalet Bellsport en la divuitena jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans no han començat gens bé l'any i ja sumen quatre desfetes consecutives que els han fet caure a la zona baixa de la taula.

Malgrat el resultat, els florestans han sortit molt bé al partit i han tingut oportunitats per obrir el marcador en diverses ocasions, però han estat els locals els que s'han avançat amb tres gols abans del descans. A la represa, l'Olímpyc Floresta ha començat a jugar de cinc i ha aconseguit retallar distàncies amb dos gols de Pau Sellarès, tot i que han resultat completament insuficients després d'encaixar fins a tres dianes més dels hospitalencs.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, només creu en el treball per intentar revertir aquesta situació negativa que viu l'equip.

Gerard Casas

La valoració és negativa perquè portem tres derrotes consecutives. Hem de seguir treballant per aprofitar les nostres ocasions i puntuar d'una vegada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip de Gerard Casas és dotzè amb 20 punts, i la setmana que ve reben un dels conjunts més forts de la categoria, el CFS La Unión de Santa Coloma.