L'Olímpyc s'encomana a Can Llobet per trencar la negra dinàmica davant La Unión Santa Coloma

Imatge d'un partit d'aquesta temporada

Futbol Sala

Publicat el 10/feb/17 per Albert Diumenjó

L'Olímpyc Floresta vol recuperar sensacions i fugir de la part baixa de la taula davant el tercer classificat, La Unión Santa Coloma, a la dinovena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans apel·len a la seva condició de locals per superar la llosa de quatre desfetes consecutives aquest dissabte a les sis de la tarda. L'equip de Gerard Casas encara no coneix la victòria en aquesta segona volta i vol esgarrapar punts a casa davant un rival complicat.

El gran final de la primera volta s'ha vist enterbolit per una ratxa de desfetes que l'han tornat a situar a prop de la zona perillosa de la taula. Els florestans no aixequen cap en aquesta segona volta i busquen l'empara de Can Llobet per tornar a assaborir la victòria i fer una passa més cap a la permanència.

Un dels grans del grup 3 de la Segona Divisió B, La Unión Santa Coloma, arriba a la Floresta després de caure davant el líder de la classificació, el Castelldefels. Els colomencs volen retrobar-se amb el triomf per no perdre la pista als dos conjunts que lideren la categoria.