La Unión Santa Coloma imposa un dur correctiu a l'Olímpyc, que ja suma cinc derrotes seguides

L'Olímpyc Floresta cau golejat (1-9) davant el tercer classificat, la Unión Santa Coloma, a la dinovena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans no aixequen cap en aquesta segona volta i s'apropen perillosament a les places de descens.

L'Olímpyc ha pagat molt car un seguit d'errors només començar el partit que els visitants han aprofitat per situar-se 0-3 quan tot just s'havien jugat cinc minuts. Aquest gerro d'aigua freda ha deixat molt descol·locat els florestans, que han comès moltes imprecisions forçades per la pressió alta del rival. La Unión ha demostrat una gran eficàcia de cara a gol i ha anotat el quart.

Els locals han començat a jugar de cinc per intentar capgirar la tònica del matx, però l'únic que han aconseguit ha estat encaixar un altre gol abans del descans, al qual s'ha arribat amb un contundent 0-5 al marcador.

La segona meitat no ha tingut gaire història, ja que l'Olímpyc ha estat completament incapaç de sobreposar-se a la superioritat del rival. Els colomencs han anotat fins a quatre gols més en aquest segon temps per completar la pitjor golejada rebuda pels de Gerard Casas en el que va de temporada.

Pau Sallarés ha aprofitat un doble penal per fer el gol de l'honor pels florestans just abans del final. El tècnic de l'Olímpyc reconeix que l'equip està travessant el seu pitjor moment de forma.

Gerard Casas

Per sort vam fer una primera volta molt bona i seguim fora del descens, ho hagués signat a l'agost. Però estem al pitjor moment de la temporada, no aconseguim trobar la manera de puntuar i ens hem d'aixecar com sigui.

La setmana que ve, els florestans visiten una de les pistes més complicades de la categoria, la del Catgas Santa Coloma B.