L'Olímpyc vol fer valer el poder de Can Llobet per trencar la mala ratxa davant l'Escola Pia

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Futbol Sala

Publicat el 24/feb/17 per Dani Aguilà

L'Olímpyc Floresta intentarà trencar la ratxa de sis derrotes seguides amb l'ajuda de Can Llobet aquest dissabte a les sis de la tarda davant l'Escola Pia Sabadell, sisè classificat del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans necessiten desfer-se de la difícil situació en la qual estan immersos, i es veuran les cares amb un conjunt que suma dues derrotes seguides, tot i que contra conjunts de la part de dalt de la classificació.

Poc s'ho esperava Gerard Casas quan va acabar l'any amb quatre victòries consecutives que a aquestes alçades del 2017 encara no hauria sumat ni un punt. Manresa, Natació Sabadell, Bellsport i Catgas B a domicili i Castelldefels i Unión Santa Coloma a casa han estat els causants d'una ratxa de sis ensopegades seguides, amb l'única notícia positiva que l'Olímpyc encara té quatre equips per sota a la taula.

Això sí, aquest dissabte hi ha condicionants perquè l'equip trenqui amb aquesta dinàmica. Casas i el seu equip és més poderós com a local, però els dos rivals que ha rebut en aquestes últimes sis jornades han estat del talent i potencial de Castelldefels i la Unión Santa Coloma, de manera que l'Escola Pia és més assequible per sucumbir a la intimidació de l'Olímpyc com a local. A més, els sabadellencs encaren la cita després de dues derrotes seguides, precisament contra castelldefencs i colomencs.