El Futbol Sala Sant Cugat vol trencar amb la mala ratxa a la complicada pista del Vacarisses


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres són desens amb 26 punts

Els vermell-i-negres són desens amb 26 punts

El Futbol Sala Sant Cugat vol assaborir de nou el triomf a la vintena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió davant el Vacarisses i a domicili. Els vermell-i-negres necessiten trencar amb la mala ratxa de resultats aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda i deixar enrere les cinc jornades sense guanyar. Els locals van començar molt forts la temporada però s'han desinflat i fa tres partits que no guanyen.

La regularitat ha estat la feina pendent dels vermell-i-negres al llarg d'aquesta temporada, que no han sabut donar continuïtat als bons resultats. L'equip de Jaime Martínez viu un dels moments més fluixos i encadena cinc jornades sense guanyar, amb tres derrotes i dos empats, i la vista a una de les pistes més complicades del grup no convida a l'optimisme. Ara bé, el Futbol Sala Sant Cugat ja ha donat la sorpresa altres vegades, quan es va desfer del líder que fins aleshores ho havia guanyat tot, el Canet.

El Vacarisses va començar molt fort la temporada però ha anat a menys en els últims partits. Després d'aconseguir una ratxa de sis victòries consecutives es va anar desinflant, alternant triomf i derrotes, però ara ja fa tres jornades que no suma els tres punts, amb dues derrotes i un empat. Els locals volen fer-se fort a casa per retrobar-se amb la victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.