L'Olímpyc Floresta cau golejat a València amb només quatre jugadors del primer equip

L'Olímpyc ha caigut derrotat a València

L'Olímpyc Floresta perd (6-1) a la pista de l'Olleria valencià a la jornada 24 del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han hagut de jugar amb quatre jugadors del primer equip i la resta integrants del filial i del juvenil. Els de Gerard Casas estan empatats a punts amb el Barceloneta, primer equip que ocupa zona de descens.

L'Olímpyc Floresta ha plantat cara a un dels equips de la part alta de la classificació. Tot i la dificultat de jugar amb només quatre jugadors del primer equip, han tingut opcions de puntuar fins els darrers cinc minuts de matx.

Els locals han marxat al descans amb una victòria parcial (2-0). A la represa, Pau Sellarés ha retallat distàncies, però en els últims cinc minuts l'Olleria ha marcat quatre gols que han sentenciat el partit.

L'Olímpyc rebrà dissabte de la setmana que ve el Cerdanyola, conjunt que té sis punts més que els florestans.