El FS Sant Cugat paga la falta d'encert en atac i cau contra un FS Lliça d'Amunt molt efectiu


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat cau (2-4) davant el FS Lliçà d'Amunt a la jornada 22 del grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han tingut a les mans l'empat després d'anar 0 a 3 per sota, però han vist com al final se'ls escapava l'oportunitat i patien la tercera derrota consecutiva.

El primer temps ha estat molt igualat amb un Lliçà d'Amunt que ha proposat un joc lent i que ha contagiat els locals. Hi ha hagut poques ocasions per a les dues bandes i gairebé a les acaballes ha arribat el gol de Miguel León, que ha superat el porter santcugatenc amb un xut creuat.

A la represa, el matx s'ha posat més coll amunt amb el segon gol dels visitants. De nou, Miguel León ha anotat de xut creuat per culminar una bona jugada personal. Els santcugatencs s'han estirat i han buscat retallar distàncies, però l'expulsió de Guillen Pros ha mermat les forces dels vermell-i-negres, que han vist com el Lliçà d'Amunt sentenciava amb un tercer gol de Marc Lou.

No obstant això, el Futbol Sala Sant Cugat ha donat emoció al partit amb dos gols gairebé seguits d'Adri Peiró i Enric Sánchez quan encara faltaven cinc minuts. Els locals s'han posat de cinc i, fins i tot, han tingut l'empat amb un xut al pal d'Adri Peiró, però la sentència definitva ha arribat amb un gol del porter visitant, Eduardo Navarro, que ha marcat de porteria a porteria.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, confesa que està preocupat per la dinàmica de l'equip.

Jaime Martínez

Estic molt preocupat perquè tenim ocasions i no les acabem de materialitzar. Estem perdent la confiança i així és molt difícil.


Amb la derrota, els santcugatencs es queden amb 26 punts en onzena posició i la setmana que ve visiten la pista el FS Canet, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.