Un Olímpyc Floresta farcit de baixes cau a la pista del Salou i suma quatre desfetes seguides

L'Olímpyc Floresta és tretzè amb 23 punts

Futbol Sala

Publicat el 9/abr/17 per Albert Diumenjó

L'Olímpyc Floresta suma la quarta derrota (4-2) consecutiva a la pista del Salou a la jornada 26 del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. L'equip de Gerard Casas ha signat un bon partit i ha tingut opcions, sobretot en el primer temps, però ha caigut davant el potencial local. Els florestans han pagat cares les baixes i no han pogut esgarrapar res de la pista del desè classificat.

Tot i les nombroses baixes de l'Olímpyc, que ha sortit a la pista del Salou sense Sallarès, Echeverría, Rion i Jiménez, els homes de Casas han dut el timó del partit a la primera meitat. Els florestans han tingut les millors ocasions i han sabut recular davant l'ofensiva visitant però el desencert ha mantingut l'empat fins al descans.

El Salou ha millorat a la represa per establir la igualtat a la pista. Tots dos conjunts han tingut ocasions, però han estat els locals els encarregats d'obrir la llauna a través d'una falta. Davant la desavantatge en el marcador els florestans han hagut d'apujar línies i pressionar per capgirar el marcador. Amb només quatre canvis i tres jugadors del planter a l'Olímpyc li han faltat cames i ha acusat el cansament.

El partit feia baixada per als locals i han sentenciat el partit amb tres dianes. A la recta final de matx els florestans han escurçat la diferència a dos però la resposta de l'Olímpyc ha estat insuficient per esgarrapar punts. El tècnic florestà, Gerard Casas, apunta la necessitat de recuperar jugadors per capgirar la situació de l'equip.

Gerard Casas

Primer de tot cal recuperar lesionats. Les baixes ens estan dificutant cada partit i ho estem pagant molt car

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'aquí a dues setmanes, l'Olímpyc Floresta rep el Peña Deportiva, el cuer del grup.