El FS Sant Cugat pot certificar la permanència aquest dissabte després d'empatar davant el Montsant


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat pot certificar la permanència aquest dissabte davant el cuer, el Pineda de Mar, després d'aconseguir un empat davant el Montsant (2-2) en el partit disputat aquest dijous, corresponent a la vint-i-setena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres sumen un valuós punt quan només resten tres jornades de curs i volen aprofitar la feble condició del rival per fer-se d'una vegada per totes amb la salvació matemàtica.

Un gol d'Enric Sánchez a falta de 15 segons per al final del partit ha permès els santcugatencs esgarrapar un preuat punt davant el Montsant. Els visitants arribaven a Sant Cugat amb la tranquil·litat de la mitja taula i ja no s'hi jugaven res, mentre que l'equip de Jaime Martínez estava obligat a puntuar per tal de mantenir la categoria. Els vermell-i-negres han anat a remolc en el marcador des de l'inici però dues dianes del sempre complidor Enric Sánchez han estat suficients per encarar la recta final de temporada amb els deures quasi bé enllestits.

El mèrit del punt aconseguit s'entén i agafa forma a través de la pròxima jornada. Els vermell-i-negres reben el Pineda de Mar, l'últim classificat, que ja no té opcions de salvar la categoria. L'equip de Jaime Martínez, per tant, té una oportunitat d'or per certificar la permanència davant un equip que només ha estat capaç de sumar 11 punts en tota la temporada i que ha perdut 22 partits. A l'anada els santcugatencs ja es van imposar amb contundència i volen repetir actuació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.