L'Olímpyc Floresta empata a la pista del Martorell i dependrà d'ell mateix a l'última jornada

Els florestans s'ho jugaran tot la setmana que ve contra el Manresa

Futbol Sala

Publicat el 13/mai/17 per Oriol Petit

L'Olímpyc Floresta empata (1-1) a la pista del Club Sala 5 Martorell i necessitarà una victòria a l'última jornada per certificar la permanència al grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han fet un gran partit davant d'un rival directe i han acabat sumant un punt que els permet seguir depenent d'ells mateixos per evitar el descens. Els de Gerard Casas s'ho jugaran tot la setmana que ve a casa contra el Manresa, un conjunt que ja no té res en joc.

En paraules del mateix entrenador florestà, la primera meitat de l'Olímpyc ha estat 'espectacular', i els santcugatencs han generat moltes oportunitats de gol per avançar-se en el marcador. Tot i això, a cinc minuts per al descans, el gol ha arribat de la banda del Martorell, que ha aprofitat una pèrdua dels florestans per situar l'un a zero. Era un resultat que no feia justícia al que s'havia vist fins llavors damunt la pista.

A la segona part, l'Olímpic ha sortit convençut d'aixecar el partit i ha aconseguit el gol de l'empat ràpidament per mitjà de Fernando. El matx ha entrat en una fase d'igualtat màxima, amb arribades per les dues bandes. Segons el tècnic, Gerard Casas, l'àrbitre no ha assenyalat un penal i un doble penal 'molt bèsties' a favor dels florestans i el marcador no s'ha mogut.

Casas dóna per bo l'empat perquè els permet dependre de si mateixos per assolir la permanència.