El Futbol Sala Sant Cugat signa la permanència després de superar el Pineda


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat seguirà un any més a Tercera Divisió

El Futbol Sala Sant Cugat seguirà un any més a Tercera Divisió

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (9-4) el Pineda de Mar a la jornada 28 del grup 1 de Tercera Divisió i s'assegura la permanència matemàtica a la categoria a falta de dues jornades per acabar la competició. Els de Jaime Martínez han golejat el cuer i ocupen l'onzena posició a la taula classificatòria.

Els vermell-i-negres han certificat la permanència a la categoria després un inici aclaparador (3-0) en el primer quart d'hora. Els visitants han retallat distàncies, però novament els locals han tornat a ampliar la distància. Els visitants no s'han rendit mai i han arribat a situar-se un gol per sota (5-4), però la reacció vermell-i-negra ha estat ràpida amb quatre gols. Els de Jaime Martínez s'han imposat (9-4) i la setmana que ve tornen a jugar al Pav 3 amb la visita de la Fundació Grama, conjunt de mitja taula.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.