El FS Sant Cugat rep la Fundació Grama en l'últim partit de l'entitat al pav 3 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte, quan passin 10 minuts de les vuit del vespre, la Fundació Grama a la penúltima jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Serà l'últim partit dels vermell-i-negres al pav 3 de la Rambla del Celler, després que s'hagi anunciat que el club marxarà al futur pavelló de la Guinardera. Els homes de Jaime Martínez, ja salvats, són onzens amb 33 punts, a tres punts del Premià de Mar.

L'equip vermell-i-negre ha trobat a faltar una regularitat en els resultats i vol començar a posar les bases de cara a la temporada que ve i estalviar-se el descens. Després de certificar l'objectiu de la temporada, la continuïtat a Tercera Divisió, els homes de Jaime Martínez tenen dos partits més per intentar escalar posicions a la taula.

Qui arriba a Sant Cugat aquesta jornada és la Fundació Grama, que fa temps que ja no s'hi juga res però que ocupa una amenaçant sisena posició. Ara bé, els santcugatencs ja saben què és guanyar els de Santa Coloma de Gramanet: a l'anada es van imposar per 1 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.