El FS Sant Cugat es reforça amb jugadors del planter i amb Gonzalo Sagnier i Marc Torre

Bernat Batllori serà jugador del primer equip la temporada que ve

Futbol Sala

Publicat el 24/jun/17 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat ja té definida la plantilla per a la temporada que ve, que reforçarà amb jugadors del planter i amb dos santcugatencs que competeixen a altres clubs: Gonzalo Sagnier, que arriba del Jesús Maria, i Marc Torre, del Gràcia Futbol Sala. Muñoz ha assegurat a Cugat.cat que tots els membres de l'equip d'aquest curs disputaran la pretemporada, menys les dues baixes ja confirmades, les d'Adri Peiró i Jordi Palau.

Després d'aquesta pretemporada s'acabaran de concretar els noms que formaran part de la plantilla. Els que sí que hi seran són els tres jugadors que arriben del planter: Josep Puig, del juvenil A, i Bernat González i Jordi Magrià, del sènior B. Bernat Batllori, a més, tindrà dinàmica ja total del primer equip. El nou tècnic de l'equip, Manel Muñoz, reconeix que l'objectiu passa per la permanència i, després, mirar més enllà.

Manel Muñoz

L'expectativa és positiva. L'objectiu és assegurar la permanència i després mirar cap a dalt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Muñoz també ha assegurat que hi haurà una dinàmica de molta relació entre el primer i el segon equip, perquè en totes dues plantilles hi ha jugadors molt joves i de recorregut.