La Marató de futbol sala de l'Olímpyc Floresta bat rècord de participants en la 34a edició


  • Comparteix:

L'altra semifinal la van disputar Juve contra Bar Andrés   Font: Mont Carvajal

L'altra semifinal la van disputar Juve contra Bar Andrés Font: Mont Carvajal

La Marató de futbol sala de l'Olímpyc Floresta aplega 14 equips i prop de 150 participants, la més multitudinaria de la seva història, en la 34a edició del torneig. Jabatus Trempats es va imposar al guanyador de les dues últimes edicions a la semifinal, Titanes, per després coronar-se com a guanyadors del torneig davant Bar Andrés per 3 a 2. La competició va donar el tret de sortida divendres passat i la final es va disputar aquest dissabte al pavelló de Can Llobet.

L'augment de participants respecte edicions anteriors ha obligat l'Olímpyc Floresta a modificar el consolidat torneig de la Marató de futbol sala per donar cabuda a més equips. La 34a edició, per tant, ha batut rècord de participació i reforça una competició molt arrelada a terres florestanes.

14 equips, la majoria de la Floresta, s'han disputat entre divendres i dissabte el trofeu de campió. Finalment, el títol ha caigut en mans de Jabatus Trempats, que no arribava a la final des de feia tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.