L'Olímpyc Floresta treu el caràcter i suma la primera victòria de la temporada davant el Dènia


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ha superat el CD Dènia (5-1) amb un gran partit que li permet sumar la primera victòria de la temporada a la tercera jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han demostrat la millora física després d'un mal inici de lliga i anat de menys a més per aconseguir els primers punts del curs davant el públic de Can Llobet.

L'Olímpyc ha sortit intens però amb dificultats per treure la pilota jugada des del darrere. En una bona pressió dels alacantins ha arribat el 0-1, però els florestans han aconseguit empatar ràpidament per mitjà de Xavi Martín. El gol ha donat tranquil·litat i confiança als florestans, que han capgirat el marcador amb dos gols de Fernando abans del descans: el primer en una jugada individual i el segon des del doble penal.

La segona meitat ha començat amb una bona ocasió del Dènia, però llavors ha aparegut Manel Rion, molt inspirat durant tot el partit, per sentenciar amb dos grans gols en acció personal. Els visitants han jugat amb porter jugador durant el tram final però el marcador no s'ha mogut més, en part gràcies a l'actuació destacada del porter local Pol Cuirán, molt segur al llarg de tot el partit.

L'entrenador de l'equip, Xaloc Rion, ha acabat molt satisfet amb la feina dels seus jugadors.

Xaloc Rion

Avui hem estat molt més potents en les transicions ofensives i defensives, més exigents en el xoc i decisius a les dues àrees. Hem tingut concentració i mentalitat davant un bon equip.


La setmana que ve, l'Olímpyc buscarà mantenir la línia ascendent a la pista del Club Natació Sabadell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.