El FS Sant Cugat debuta de manera oficial a la Guinardera davant el Ripollet


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat ha deixat el parquet del pav 3 i juga ara a la Guinardera

El FS Sant Cugat ha deixat el parquet del pav 3 i juga ara a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat estrena de manera oficial el pavelló de la Guinardera aquest dissabte a les set de la tarda davant el Ripollet, en partit corresponent a la segona jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz van caure en el debut a la pista del Montsant i ara intentaran sumar els primers punts d'aquest nou projecte davant un Ripollet recent descendit que al primer cap de setmana va superar el Sant Joan de Vilassar.

L'equip vermell-i-negre ha dut a terme una pretemporada específica per adaptar-se quan abans millor al nou escenari que tindran com a locals: per això, ha disputat el gruix dels partits de pretemporada a la Guinardera, on esperen habituar-se aviat. El primer conjunt que visita l'equipament en qualitat de rival de manera oficial és el Ripollet, un equip que aterra des del grup 3 de Segona Divisió B després de baixar el curs passat.

L'equip ha obert el curs amb triomf davant el Sant Joan de Vilassar, i ara serà el torn d'estrenar-se a domicili davant un Futbol Sala Sant Cugat que a la primera jornada es va endur el parcial a la mitja part (1-2) però que a la segona meitat es van veure superats pels cinc gols consecutius del Montsant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.