Un Futbol Sala Sant Cugat seriós cau en la seva estrena a la Guinardera davant el Ripollet

L'estrena del Futbol Sala Sant Cugat a la Guinardera ha quedat aigualida per la derrota (1-2) davant Ripollet a la segona jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han fet un bon paper davant un dels candidats a l'ascens, però no han estat capaços de puntuar. L'equip de Manel Muñoz ha fregat l'empat en un segon temps on ha estat superior, però ha trobat a faltar brillantor i encert en els metres finals.

El debut al nou pavelló de la Guinardera venia marcat per la visita d'un dels equips més forts del grup, el Ripollet, que vol tornar a la Segona Divisió B després del descens de la temporada passada. Els ripolletencs, però, s'han trobat un Futbol Sala Sant Cugat molt seriós en tasques defensives que ha aturat el seu atac en el primers compassos de partit.

Si bé els santcugatencs han tingut dificultats per superar la pressió visitant i arribar amb perill a la porteria rival, els de Muñoz s'han avançat al minut 12 després d'una recuperació en fase de creació del Ripollet de la mà de Josep Puig. L'alegria santcugatenca ha durat ben poc perquè Ivan Aviles ha enviat un potent cacau al fons de la xarxa de Dani Chueca per empatar el partit tres minuts més tard.

L'inici del segon temps ha vingut marcat pel gol de Carlos Barceló, que ha avançat els visitants al minut 2. A diferència dels primers 20 minuts, el Ripollet no ha generat tanta sensació de perill i els homes de Manel Muñoz han començat a treure el cap a mesura que avançaven els minuts.

Ara bé, el desencert en els últims metres ha impedit als santcugatencs, que fins i tot han jugat de cinc a la recta final del partit, empatar el partit per esgarrapar els primers punts de la temporada. La setmana que ve el FS Sant Cugat visita la pista del Fundació Esportiva Grama, el novè classificat.