Palau (Futbol Sala Sant Cugat):'La marxa del club a la Guinardera és una decisió política'

Futbol Sala

Publicat el 6/oct/17 per Albert Diumenjó

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha titllat de 'decisió política' la marxa del club al nou pavelló de la Guinardera. Ho ha fet durant la presentació de la temporada de l'entitat vermell-i-negra, que arrenca el curs amb 21 equips, 230 jugadors i les novetats del sènior femení i l'equip de veterans.

L'estrena del nou pavelló ha estat un dels temes centrals de l'acte i Palau ha explicat que encara s'han d'adaptar a la Guinardera, a més d'expressar el desig de tenir un servei de bus llançadora més ampli i una aula d'estudi perquè els futbolistes puguin aprofitar les hores mortes. El president del club critica així el trasllat a la Guinardera.

Jordi Palau

Va ser una deicisió política i ja vam mostrar el nostre rebuig. Creiem que la instal·lació està bé però no està pensada per al futbol sala.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un prebenjamí, un benjamí, tres alevins, tres infantils, quatre cadets, quatre juvenils, tres sèniors i un equip de veterans són els 21 equips que integren el Futbol Sala Sant Cugat aquesta temporada. En motiu del 40è aniversari, el club està organitzant un seguit d'activitats que es donaran a conèixer properament.