L'Olímpyc Floresta encaixa la quarta derrota de la temporada davant el Catgas Santa Coloma B

Marc Espada ha estat expulsat a la primera part

Futbol Sala

Publicat el 7/oct/17 per Joan Garcia

L'Olímpyc Floresta perd (3-7) davant el Catgas Santa Coloma B a la cinquena jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els de Xaloc Rion han tingut opcions de victòria en tot moment, però les expulsions de Marc Espada, Fernando Echevarría i Miquel Verdaguer han estat una llosa en els últims minuts del matx.

L'Olímpyc Floresta ha començat amb bon peu el matx i s'ha avançat, però els colomencs han capgirat el marcador amb tres gols consecutius. El local Marc Espada ha estat expulsat amb vermella directa per una picabaralla amb un jugador visitant. A la represa, els florestants han tret l'orgull i han empatat a 3.

L'Olímpyc ha pagat car les expulsions de Fernando Echevarría i Miquel Verdaguer per trencar el matx amb el 3 a 7 definitiu. L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca que les expulsions han estat decisives en la derrota.

Xaloc Rion

Hem competit en tot moment, però les expulsions ens penalitzen massa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els florestans han sumat un triomf en cinc jornades i dissabte de la setmana que ve visiten l'Escola Pia de Sabadell, conjunt de la part baixa de la taula.