L'Olímpyc Floresta cau en el tram final de partit davant el potent Hospitalet Bellsport

L'Olímpyc Floresta suma quatre jornades sense guanyar

Futbol Sala

Publicat el 21/oct/17 per Redacció

L'Olímpyc Floresta perd (4-5) contra l'Hospitalet Bellsport a la setena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans van plantar cara i van competir davant una de les millors plantilles de la categoria, però finalment van caure i ja encadenen quatre jornades sense guanyar. Els de Xaloc Rion segueixen en posicions de descens però ara afronten un tram més assequible de calendari.

L'Olímpyc Floresta no troba el camí per guanyar els partits malgrat fer un bon joc en gran part dels partits. Aquest dissabte han mostrat la seva millor cara durant 30 minuts i han estat capaços de remuntar un matx el 0-2 inicial. Quatre gols consecutius han situat el 4-2 al descans però després de resistir durant els 10 primers minuts de la segona part, l'Hospitalet ha acabat imposant la seva llei i capgirant el marcador amb molta efectivitat de cara a porteria.

A més, l'Olímpyc es va veure penalitzat per la baixa d'última hora de Marc Ventura per motius laborals i la lesió de Joan Ferrer a la primera meitat. Tot i els mals resultats, el tècnic Xaloc Rion assegura que l'equip està bé i confia en millorar el rendiment en els propers partits.

Xaloc Rion

L'equip està bé, estem competint i els jugadors saben que teníem rivals molt complicats. La derrota d'ahir entra dins dels plans. Ara comença la nostra lliga.

Els florestans jugaran dissabte de la setmana que ve a la pista del Linyola, cuer del grup que encara no ha sumat cap punt.