El FS Sant Cugat busca la primera victòria a domicili davant un rival directe, el Sant Joan de Vilassar

El FS Sant Cugat, a estrenar-se a domicili

Futbol Sala

Publicat el 4/nov/17 per Albert Diumenjó

El Futbol Sala Sant Cugat vol sumar els primers tres punts com a visitant aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda davant el Sant Joan de Vilassar. Els de Manel Muñoz arriben a la setena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió després d'aconseguir el segon triomf del curs la setmana passada. Els locals arriben a la cita després de dues jornades sense perdre amb una victòria i un empat.

El Futbol Sala Sant Cugat no acaba de carburar aquesta temporada i només ha estat capaç de guanyar dos dels sis partits disputats, tots dos com a local. Els vermell-i-negres són quarts per la cua amb sis punts i han de començar a puntuar lluny de la Guinardera per escapar de les places perilloses de la classificació.

El Sant Joan de Vilassar és un altre dels equips de la part baixa de la taula. Els vilassarencs són avantpenúltims, a un punt dels de Manel Muñoz, i tenen una bona oportunitat per esgarrapar punts i escalar posicions. El duel, per tant, presenta dos equips amb necessitat de puntuar i els dos posaran tota la carn a la graella per endur-se un bon resultat.