L'Olímpyc Floresta surt castigat del duel davant el Canet i cau amb un gol sobre la botzina final

Un gol sobre la botzina final del Canet castiga (4-5) l'Olímpyc Floresta amb la segona derrota consecutiva, que el manté a la zona baixa després de 10 jornades al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han sortit endormiscats a la represa i el Canet ho ha aprofitat per remuntar el 2 a 0 que els locals havien situart a la primera part. L'equip de Xaloc Rion ha anat a remolc durant tota la segona meitat i finalment, jugant de cinc, han rebut el gol de la desfeta.

L'Olímpyc ha estat superior en una primera meitat de domini florestà. A través d'una pressió elevada han acorralat els de Canet al seu camp i han tingut les ocasions més clares. El primer gol ha arribat al minut 8 de la mà de Miquel Verdaguer, que ha vist com el seu xut entrava a porteria amb un punt de fortuna.

El Canet ho ha provat amb timidesa però no ha estat capaç de perforar el sòlid entramat defensiu local. Finalment, a la recta final del primer temps, Marc Ventura ha agafat el porter visitant desprevingut i ha signat un gran gol des del mig del camp.

Una becaina de l'Olímpyc a la represa, però, ha donat ales al Canet i el partit ha canviat completament: en només cinc minuts, els visitants han capgirat el marcador amb tres dianes. La resposta florestana ha arribat de les botes de Guillem Munté, que ha fet el 3 a 3 al minut 6 de la segona meitat.

L'empat s'ha mantingut fins al minut 35 i el Canet ha tornat a avançar-se en un contraatac. L'encarregat d'empatar el partit ha estat de nou Guillem Munté, que ha fet el 4-4 quan no havia passat ni un minut de la diana visitant. A la recta final del partit, l'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc a la recerca dels tres punts, però, com qui va per llana i torna esquilat, ha vist com en l'últim alè del partit el Canet aconseguia el gol de la victòria a porteria buida.

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, explica que han de treballar aspectes de cap perquè no es repeteixi aquesta situació.

Xaloc Rion

Ens hem de deixar de rivals directes i pensar en què hem fet malament. Hem de començar a treballar aspectes de cap perquè no es torni a repetir.

La setmana que ve l'Olímpyc visita la pista del Barceloneta, el novè classificat.