El Futbol Sala Sant Cugat demostra la seva fortalesa a la Guinardera i supera el Montcada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat agafa aire amb la tercera victòria de la temporada i es desfà (4-2) del Montcada a la vuitena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. L'equip de Manel Muñoz demostra la seva fortalesa a la Guinardera amb el tercer triomf consecutiu com a local amb dues dianes de Guillem Pros i d'Oscar Rosell. Els vermell-i-negres segueixen bregant a la part baixa de la taula però respiren més tranquils gràcies a tres punts balsàmics.

El pavelló de la Guinardera està començant a ser el fortí que volia Manel Muñoz perquè el Futbol Sala Sant Cugat pugui assegurar-se la continuïtat al grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han saltat a la pista amb l'objectiu de sumar la tercera victòria de la temporada però el Montcada no ha posat les coses gens fàcils als santcugatencs i s'ha arribat al descans amb l'empat a 1.

La igualtat s'ha mantingut a la represa fins els últims 10 minuts. Els vermell-i-negres han apujat una marxa i l'equip visitant no ha sabut aturar l'empenta santcugatenca. Dues dianes de Xaus i una altra de Guillem Pros en menys de cinc minuts han deixat el duel vist per sentència. En l'últim minut els montcadencs han fet el segon però ja no han estat a temps per reaccionar i els de Muñoz sumen el tercer triomf del curs.

La setmana que ve els santcugatencs reben la visita del Ciutat de Mataró, el quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.