L'Olímpyc Floresta visita la pista del Barceloneta amb urgències per puntuar


  • Comparteix:

Els florestans només sumen set punts en 10 jornades

Els florestans només sumen set punts en 10 jornades

Un Olímpyc Floresta en hores baixes visita la pista del Barceloneta aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda amb la necessitat de tornar a puntuar. Els florestans afronten l'onzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala després de dues jornades acumulant desfetes i volen trencar amb la mala dinàmica lluny de Can Llobet. Els de Xaloc Rion són quarts per la cua amb només set punts i han de començar a fer mèrits per fugir de la part baixa de la taula si no volen complicar-se tan d'hora la permanència.

La derrota de la setmana passada en l'últim minut del partit ha activat totes les alarmes a La Floresta. Si la temporada passada Can Llobet era un fortí i la continuïtat al grup 3 es va aconseguir gràcies als punts assolits com a local, enguany els homes de Rion estan tenint dificultats per puntuar a casa i només han aconseguit una victòria.

De fet, l'Olímpyc ha demostrat ser més eficient com a visitant amb un empat i una victòria i s'aferra a aquesta estadística de cara al duel d'aquesta jornada. El Barceloneta arriba a la cita en plena forma després d'un empat i una victòria i voldrà ampliar la bona dinàmica de resultats davant un rival tocat. El tècnic florestà, Xaloc Rion, analitza el rival i explica les claus per poder sumar en una pista complicada.

Xaloc Rion

Ells són jugador potents, sobretot a la zona del pivot. Hem d'estar atents en defensa i procurar no cometre errades.


L'Olímpyc Floresta ha realitzat un entrenament de més aquesta setmana amb l'objectiu d'arribar en plena forma al partit d'aquest dissabte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.