L'Olímpyc Floresta segueix sense aixecar cap i s'estavella amb golejada a la pista del Barceloneta

El Barceloneta imposa un dur correctiu (5-1) a l'Olímpyc Floresta a l'onzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B. Els florestans segueixen sense aixecar cap, cauen amb contundència a domicili i encaixen la tercera derrota consecutiva. L'equip de Xaloc Rion està en zona de descens, és avantpenúltim amb 7 punts empatat amb el Dènia i La Unión Santa Coloma, el rival de la jornada que ve.

L'Olímpyc Floresta va sortir a la pista adormit i aquest fer el va aprofitar la Barceloneta per marcar tres gols. Amb aquest parcial es va arribar al descans. A la represa, l'Olímpyc va despertar i va marcar a través de Berni. Els florestans van gaudir de nombroses ocasions, però sense encert final. Quan l'Olímpyc va jugar amb el porter-jugador, els locals van aprofitar dos contraatacs per tancar el matx per 5 a 1. L'entrenador, Xaloc Rion, lamenta la falta d'actitud dels jugadors al primer temps i la reacció a la segona meitat.

Xaloc Rion

La primera part ha estat molt decepcionant. A la segona hem sortit més intensos.

Els florestans reben aquest dissabte la visita de la Unión, primer conjunt que ocupa posició de salvació i que té els mateixos punts que l'Olímpyc, set.