L'Olímpyc millora en actitud però segueix sense guanyar i empata davant La Unión Santa Coloma

Futbol Sala

Publicat el 25/nov/17 per Albert Diumenjó

L'Olímpyc Floresta i La Unión Santa Coloma empaten (2-2) a la dotzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Ja fa quatre jornades que els florestans no assaboreixen el triomf i només han aconseguit un punt davant un rival directe en la lluita per la permanència. L'equip entrenat per Xaloc Rion continua en places de descens: és tercer per la cua amb vuit punts.

La poca fortalesa a Can Llobet comença a passar factura a l'Olímpyc, que aquesta temporada només ha aconseguit una victòria com a local. Els florestans s'han empatxat de pilota a la primera meitat i han tingut més presència en el joc que els seus rivals. Les ocasions, però, han caigut de la banda colomenca i a La Unión li ha faltat convicció en els primers compassos de partit per fer el primer.

Finalment al minut 10 els visitants han trencat l'empat en el marcador. El primer temps ha estat molt físic i fruit de la intensitat La Unión Santa Coloma ha comès més de cinc faltes. Ara bé, ni des del doble penal ha tingut fortuna l'Olímpyc, que ha marxat al descans sense el premi del gol. Els de Rion han sortit més endollats a la represa i Miquel Verdaguer ha empatat el partit en només dos minuts.

Des de la pilota aturada ha arribat el segon gol florestà i Manel Rion ha fet un gol de murri per avançar els locals. La resposta colomenca també ha arribat des de l'estratègia i en un servei de córner ha arribat l'empat. Tots dos equips han gaudit d'ocasions i fins i tot La Unión ha tret el porter jugador per trencar amb l'empat. Les defenses, però, han estat més encertades i han aturat els atacs rivals per repartir-se els punts.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, explica que a casa s'han de guanyar els duels directes però lloa l'actitud dels seus homes.

Xaloc Rion

Hem anat per darrere en el marcador però no hem abaixat els braços. Un punt contra un rival directe a casa no és bo però em quedo amb l'actitud de l'equip

La setmana que ve l'Olímpyc té un duel d'alçada a la pista del líder, el Manresa.