El FS Sant Cugat veu recompensada la bona dinàmica amb la primera victòria a domicili de la temporada


  • Comparteix:

Els santcugatencs viuen un moment dolç i sumen tres victòries seguides

Els santcugatencs viuen un moment dolç i sumen tres victòries seguides

El Futbol Sala Sant Cugat suma el primer triomf com a visitant del curs i es desfà (3-4) del Vacarisses a la desena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els locals han estat més encertats a la primera meitat però l'equip vermell-i-negre ha millorat a la segona per endur-se els tres punts i la tercera victòria consecutiva. Els homes de Manel Muñoz escalen posicions fins a mitja taula i són novens amb 15 punts.

Els gols no han trigat en arribar i en la primera jugada del partit el Vacarisses s'ha avançat en un tir lliure indirecte. Dos minuts més tard els vermell-i-negres han fet l'empat de la mateixa manera. Després d'una mala cessió al porter local, Bernat González ha fet la primera diana santcugatenca. Els vacarissencs han ballat un Sant Cugat tou en defensa gràcies a un bon ritme de pilota. Finalment, en un contraatac, els locals han certificat la superioritat amb el 2-1.

A la represa la tònica ha canviat completament. Els santcugatencs han millorat en defensa i han allunyat els rivals de la seva àrea. Més còmodes que a la primera meitat, han fet el gol de l'empat en un contraatac, obra d'Enric Sànchez. Els santcugatencs han seguit empenyent i de nou Sànchez ha capgirat el marcador amb el 2-3.

El Vacarisses s'ha posat a jugar de cinc per recuperar l'avantatge però la jugada no ha sortit bé pels interessos locals. Els santcugatencs els han pispat la cartera i Enric Sànchez ha tancat el seu hat-trick particular a porteria buida. Amb el temps pràcticament exhaurit el Vacarisses ha trencat el mur defensiu dels de Muñoz però ja no han estat a temps per remuntar.

El tècnic santcugatenc, Manel Muñoz, explica que l'equip s'ha tret un pes de sobre i que ara volen allargar la dinàmica guanyadora a la Guinardera.

Manel Muñoz

Tot i que havíem jugat bons partits els resultats no arribaven. Ens hem tret un pes de sobre i ara hem de continuar amb la bona línia a la Guinardera.


La setmana que ve els santcugatencs reben la visita de l'Arrels, l'avantpenúltim classificat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.