L'Olímpyc Floresta encaixa una derrota esperada a la pista del líder, el Manresa, i segueix penúltim


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ha caigut a la pista del Manresa

L'Olímpyc Floresta ha caigut a la pista del Manresa

L'Olímpyc Floresta cau golejat (7-2) en la visita a la pista del Manresa FS, líder del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans no han pogut amb un Manresa que ha demostrat la seva solidesa i contundència ofensiva, i amb la derrota queden penúltims amb vuit punts.

L'Olímpyc Floresta no ha pogut donar la sorpresa a la pista del líder invicte, el Manresa. Els florestans s'han avançat al minut sis a través de Manel Rion, però els locals han capgirat el marcador abans d'arribar al descans. Els del Bages han sortit més endollats a la represa i han anotat el 3-1, i després l'expulsió de Fernando ha condemnat definitivament l'Olímpyc, que ha encaixat un excessiu 7-2 amb l'estrena golejadora del japonès Yuya al tram final.

L'Olímpyc està a tres punts de la salvació, però el tècnic, Xaloc Rion, confia que l'equip serà capaç de sortir de la zona de descens.

Xaloc Rion

No és agradable però estem tranquils perquè sabem que si fem les coses bé podem fer-ho. Serà difícil però l'equip està ficat i no serà per lluita.


El matx de la setmana que ve davant el Castelldefels s'ha ajornat fins al 13 de gener. El proper compromís dels florestans serà a la pista del Salou el 17 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.