El Futbol Sala Sant Cugat busca la segona victòria a domicili davant el Premià de Mar, l'avantpenúltim


  • Comparteix:

Els santcugatencs han guanyat cinc partis i n'han perdut sis

Els santcugatencs han guanyat cinc partis i n'han perdut sis

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Premià de Mar a la dotzena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres provaran de sumar la segona victòria a domicili aquest dissabte a tres quarts de vuit de la tarda a la pista de l'avantpenúltim classificat. L'equip de Manel Muñoz viu de manera confortable a mitja taula amb 15 punts.

El Futbol Sala Sant Cugat va ensopegar la jornada passada davant l'Arrels a la Guinardera després d'una bona ratxa de tres triomfs seguits. Els santcugatencs volen tornar a la dinàmica de resultats positius i allunyar-se encara més de la zona perillosa.

Si bé el Premià de Mar és l'avantpenúltim classificat, només tres punts separen els locals dels santcugatencs. L'equip del Maresme és conscient que una victòria els permet fugir del descens i volen fer-se forts a casa per aconseguir els tres punts davant un rival que només ha guanyat un partit com a visitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.