El Futbol Sala Sant Cugat vol tancar l'any amb un triomf aquest dissabte a la Guinardera


  • Comparteix:

Els santcugatencs han demostrat un bon nivell a la Guinardera

Els santcugatencs han demostrat un bon nivell a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre el Grups Arrahona FSC de Sabadell en l'últim partit de l'any al grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres volen tornar a guanyar com a locals després de dues desfetes i marxar de vacances amb bones sensacions, però al davant tindran un conjunt en plena forma que ha sumat 10 dels últims 12 punts possibles.

Després d'un mal inici de temporada, el Futbol Sala Sant Cugat va convertir la Guinardera en el seu gran baluard i va travessar una bona ratxa de resultats que li van donar tranquil·litat i confiança. Les últimes dues derrotes, però han rebaixat les expectatives santcugatenques, que ara passen per recuperar el camí del triomf i marxar a les vacances de Nadal amb el bon gust de boca que donarien els tres punts.

El tècnic de l'equip vermell-i-negre, Manel Muñoz, veu l'equip molt motivat i il·lusionat per plantar cara a un rival 'difícil' i 'experimentat'.

Manel Muñoz

Una de les coses bones de l'equip és que pels jugadors cada partit és una final i tenen la il·lusió de guanyar i fer les coses bé.


Dues peces importants del conjunt santcugatenc, el capità 'Xaus' i Chus Manchado, arrosseguen molèsties i són dubte per al compromís de dissabte. Els vermell-i-negres són onzens a la classificació amb 15 punts, i l'Arrahona es troba a la setena posició amb 19 punts.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.