El Futbol Sala Sant Cugat suma una vital victòria a la pista del Vallseca

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat el primer triomf del 2018 a la pista del Vallseca

Futbol Sala

Publicat el 13/gen/18 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (2-3) a la pista del Vallseca a la jornada 14 del grup 1 de Tercera Divisió i trenca una ratxa de tres derrotes consecutives. Els santcugatencs han dominat el partit i no han patit en cap moment per endur-se els tres punts. Òscar Rosell i Guillem Pros, amb un doblet, han estat els golejadors del matx.

El FS Sant Cugat ha vist com els locals s'han avançat al minut quatre, però han reaccionat al minut 11 amb l'empat després d'un córner que ha materialitzat Òscar Rosell. Els vermell-i-negres han dominat el primer temps, però s'ha arribat al descans amb empat a un. A la represa, els santcugatencs han estat molt encertats de cara a porteria i Guillem Pros amb un doblet ha posat l'1 a 3. Els minuts han anat passant amb la victòria visitant al sac i els locals només han reduït distàncies a falta de 19 segons pel final amb el 2 a 3 definitiu.

El tècnic de l'equip, Manel Muñoz, destaca la bona feina feta pels jugadors durant tot el matx.

Manel Muñoz

L'equip no ha patit la baixa de Josep Puig i hem fet un molt bon partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Els vermell-i-negres són onzens i tancaran la primera volta dissabte de la setmana que ve amb la visita de l'Isur La Font Màgica FS, el segon classificat.