El Futbol Sala Sant Cugat suma un empat agredolç davant la Fundació Esportiva Grama


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat (5-5) davant la Fundació Esportiva Grama i suma un punt agredolç contra un rival que lluita per l'ascens en un partit ajustat en què els vermell-i-negres han pagat molt cars alguns errors puntuals i també la falta d'efectivitat de cara a gol. Els santcugatencs encadenen quatre partits sense guanyar i es mantenen quatre punts per sobre de la zona de descens al grup 1 de Tercera Divisió

El Futbol Sala Sant Cugat ha començat intens i ha tingut les primeres oportunitats però els primers en marcar han estat els colomencs. Ràpidament Enric Sánchez ha empatat amb un gol en una falta indirecta però els visitants s'han tornat a avançar amb dues dianes, aprofitant un córner i un error en la sortida de pilota local. Abans del descans, els santcugatencs han retallat distàncies per mitjà de Chus (2-3).

A la represa els de Manel Muñoz han sortit més endollats i Berni ha signat l'empat amb un bon xut. Novament una errada en la sortida des de darrere ha condemnat amb el 3-4 els vermell-i-negres, que no s'han desanimat i han seguit percutint fins a aconseguir l'empat, obra de Berni després d'una gran jugada personal de Guillem Pros. La Grama ha situat el 4-5 al marcador a falta de vuit minuts pel final en una acció aïllada i l'empat final l'ha fet Jordi Magrià culminant una bona combinació dels santcugatencs jugant de cinc.

Tots dos conjunts han tingut opcions per fer el gol de la victòria en els últims compassos de partit però el marcador no s'ha mogut més. Tot i que no ha sigut un matx especialment dur, al tram final s'ha escalfat i la tensió ha acabat amb un jugador expulsat per banda i una tangana important. El tècnic del FS Sant Cugat, Manel Muñoz, lamenta la falta d'encert i la fragilitat defensiva.

Manel Muñoz

Necessitem crear moltes oportunitats per fer gol, ens falta prendre la decisió correcta al moment final. I per contra els rivals ens fan gol amb poca feina.


Dissabte que ve els santcugatencs visiten la pista del Lloret, rival directe en la lluita per evitar el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.